Creatieve online

oplossingen

die werken.

Aenean posuere, tortor sed cursus feugiat, nunc augue blandit

nunc, eu sollicitudin urna dolor sagittis lacus.

We ontwikkelen software, ontwerpen en bouwen webshops en websites en we helpen u om zo efficiënt mogelijk te werken; de cloud is onze specialiteit!

Waar creativiteit en techniek elkaar ontmoeten

CEB Online is ontstaan uit de samenwerking tussen twee bedrijven; een reclamebureau en een ICT specialist annex softwareontwikkelaar. Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om creatieve oplossingen te bieden voor de processen binnen uw organisatie.

Wat we te bieden hebben

We hebben drie specialismen:

Toonaangevende websites & webshops

We hebben ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites & webshops. We zijn gespecialiseerd in Joomla en Wordpress. Voor webshops maken we gebruik van Woocommerce.

Meer over websites & webshops →

Perfecte maatwerkoplossingen

Heeft u precessen in uw bedrijf waar te veel tijd aan wordt besteedt? Of processen die uw medewerkers teveel tijd kosten? Wij gaan graag de uitdaging aan om deze processen te automatisering waardoor u gaat besparen en uw medewerkers hun handen weer vrij hebben om datgene te doen waar ze goed in zijn.

Meer over maatwerk →

Veilig en zorgeloos werken in de cloud

De cloud biedt ongekende mogelijkheden voor ondernemers omdat u altijd en overal uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Bovendien is werken in de cloud extra veilig.

Meer weten over werken in de cloud →

Online oplossingen

voor iedereen

...

 • Arjan van Houwelingen

  Arjan van Houwelingen

 • Joost Tempelman

  Joost Tempelman

 • Jeromy Hettinga

  Jeromy Hettinga

 • Jelle Tempelman

  Jelle Tempelman